Tamira

Perustiedot

Rotu: Géciwian vuoristolohikäärme
Väritys: Ruskea, vivahtaa hieman tummanvihreään
Ikä: 15½/65, poikanen.
Sukup. Naaras
Pituus nyt: 1,2 m
Korkeus nyt: 0,7 m
Ennustettu korkeus/pituus aikuisena: 3,5m/7m
Kuoriutunut: tasolla 14

Ulkonäkö

Tamira on hyvin tyypillinen Géciwian vuoristolohikäärmeen poikanen. Tämän piirteistä näkyy rotu, jota tämä edustaa, mutta myös nuoruus, ja pieni lapsenpyöreys. Mittasuhteetkaan eivät näytä vielä kovin sulavilta ja uljaan lohikäärmeen piirteisiin sopivilta. Tamira kuitenkin kasvaa nopeasti, kehittyy ja pyöreys, mittasuhteet ja pään piirteet kehittyvät ja tasoittuvat aina aikuisikään saakka.

Väritykseltään nuori lohikäärme on syvän tummanvihreä, ja väri muuttuu kaulan, selän ja hännän päällä hieman tummemmaksi, ja vivahtaa hetkittäin tietyssä valossa myös ruskean suuntaan. Kaulan ja vatsan alla väritys on hieman vaaleampi, enemmän metsänvihreä kuin tummanvihreä. Pää on vihreän eri sävyissä hohtava, ja vasen silmä on lähes musta kun oikea on vaaleampi ja enemmän suklaanruskea, kirkkaassa valossa vielä vaaleampi.

Pään piirteet tasoittuvat Tamiran kasvaessa, mutta nyt silmät näyttävät aivan liian suurilta päähän nähden, ja pienet sarvienalut päälaella vain huvittavat katsojaa. Kuono on siro ja kapea, sieraimet erottuvat silmien tapaan koollaan. Pienet, tappavan terävät hampaat vilahtavat toisinaan huulien välistä tämän avatessa suunsa. Pää on siropiirteinen huolimatta tämän nuoruudesta, suomut ovat pieniä, pyöreitä, eikä tämän piirteistä löydy ylimääräisiä luupiikkejä, vaan pää on sulava, kaunis.

Kaula on pitkä ja hontelo, ja sitä peittävät pään suomuja suuremmat suomut, jotka saavuttavat suurimman kokonsa vatsan ja kylkien alueelle päästäessä. Suomupeite on tasainen läpi tämän kehon, ja vatsassa suomut ovat muuta kehoa vahvemmat. Suomupeite kasvaa yhtä nopeasti kuin lohikäärmekin. Selkä on lyhyt muuhun vartaloon verrattuna, kylkiluut näkyvät toisinaan, mutta pieni lapsenpyöreys hallitsee tämän keskivartaloa. Häntä on pitkä ja luiseva ainakin vielä, ja yrittää (toisinaan turhaan) tasapainottaa Tamiran liikkeitä. Jalat ovat melko lyhyet, kynnet hieman liian suuret pieniin jalkateriin.

Siivet ovat vielä pienet Tamiran kokoon nähden, mutta kasvavat vielä nopeammin kuin muu lohikäärme. Siipikalvo on läpikuultava, enemmän ruskea kuin vihreä, vaikka jälkimmäinenkin sävy aina toisinaan tietyssä valossa kuultaa myös ruskean lisäksi siivistä.

Tämän liikkeet ovat vielä haparoivia, tasapainoa täytyy etsiä eikä kaikki aina onnistu kuten kuvitelmissa. Nuori lohikäärme oppii kuitenkin nopeasti, nopeammin mitä ehtii kasvaa ja kehittyä.

Luonne

Tamira on nuoresta iästään huolimatta hyvin itsevarma lohikäärmeenalku. Tämä on ylpeä itsestään, ja hyvin, välillä vähän turhankin itsevarma ja uskoo selviävänsä kaikista mahdollisista eteen tulevista esteistä. Siinä tämän hyvin vahva ja päättäväinen luonne tulee kaikkein parhaiten selville. Tästä huolimatta Tamira on myös hyvin tunteellinen nuori lohikäärme. Tämä ottaa vähän turhan raskaasti omien vastoinkäymistensä lisäksi muiden vastoinkäymiset ja surut, ja osaa olla oikeassa paikassa hiljaa tai sanoa jotain lohduttavaa tai kannustavaa. Tamira on siis hyvin tunteellinen ja tällä on hyvä tilannetaju, ja tämä myös käyttäytyy useimmiten sen mukaan.

Ei kannata kuitenkaan unohtaa, että Tamira on hyvin nuori, ja hermostuu helposti, kun jokin tilanne alkaa jännittämään – varsinkin, jos ensimmäisellä kerralla kaikki ei onnistunutkaan. Itsevarmuus palaa yleensä nopeasti, ja tämä saattaa silloin olla jopa hieman nenäkäs tai ärsyttävä kommentteineen. Tamira on hyvin aktiivinen ja sosiaalinen, haluaa tutustua uusiin ihmisiin, lohikäärmeisiin ja kaikkeen muuhun vastaantulevaan, ja mieliala ailahtelee puolelta toiselle.

Vaikka tämä onkin välillä levoton ja ei välttämättä osaa kertoa sitä, Tamira välittää läheisistään paljon, ja on valmis suojelemaan näitä kaikilla mahdollisilla tavoilla.

Kyvyt

Telepatia 25/25

Seuraavat kyvyt on mahdollista oppia

Heikko magia (magia 4/25), mahdollista vahvistaa keskivoimakkaaksi
Liekki 6/25, mahdollista oppia kokonaan
Tulipallo 2/25, mahdollista oppia kokonaan
Myrsky 1/25, mahdollista oppia kokonaan

Mikäli myrskyä harjoittelee jo nuorena, on tulipallo mahdollista oppia vasta aikuisena tai päinvastoin.