Strakton

Perustiedot

Rotu: tulen lohikäärme
Väritys: muna on tummanpunainen
Ikä: 1/65, muna
Sukup. Oletettavasti uros
Kuoriutuu: Tasolla 14.

Muuta
Muna on pidettävä lämpimänä, jotta se kehittyy

Luonne

Perusluonteeltaan lohikäärmeenalku on hyvin epäileväinen, mutta utelias tapaus tulen lohikäärmeiden tapaan. Tämä mieluummin on sivussa ja kuuntelee kuin toimii itse aktiivisena toimijana, mutta uteliaisuus vie usein voiton tästä epäilystä. Strakton epäilee kaikkea ja kaikkia, ja antaa vain hyvin vähän tietoja itsestään muille, ja pitää omat asiat mieluusti omana tietonaan. Kaiken sen epäileväisyyden alta paistaa kuitenkin uteliaisuus, jota nuori lohikäärmeenalku ei aina edes yritä peittää unohtaessaan sen, että asioihin pitäisi suhtautua epäillen ja sen takia tämä haluaa tietää kaikista ja kaikesta kaiken, ja kysymysten tulva tuntuu toisinaan loppumattomalta siitä huolimatta, ettei hän itsestään anna tietoa muille juuri millään.

Strakton osaa myös loukkaantua kohtalaisen helposti, mutta se tunne katoaa tämän mielestä yhtä nopeasti kuin se on sinne noussutkin. Usein tämä tunne näkyy pelkkänä pettymyksenä siitä, ettei kaikkiin kysymyksiin ole saanut heti vastausta, tai vastaus ei ole ollut nuoren lohikäärmeen mielestä tyydyttävä syystä tai toisesta. Tämän nuoruus näkyy myös lisäksi malttamattomuutena ja levottomuutena – kaikki pitäisi saada ja osata välittömästi, mutta usein tämä tunne peittyy epäileväisyyden alle.

Yleisesti ja nopeasti voisi sanoa, että Strakton yrittää peittää uteliaisuuttaan epäileväisyydellään, mutta onnistuu siinä vain toisinaan.

Kyvyt

Telepatia 3/25