Ajankohtaista!

Kuukauden hoitaja: tammikuu 2016: Mauda


Ylläpito lukee tarinoita ja vastaa niihin vähintään kahdesti viikossa, mikäli Hajnalkassa on tekeillä jotain remonttia tai IRL-kiireet painavat niskaan. Jos kiireitä ei ole, niin tarinoihin saatetaan vastata jopa saman päivän aikana julkaisusta. Viimeistään kuitenkin puolentoista viikon kuluttua tarinan julkaisemisesta voi jo alkaa kyselemään vastauksen perään.


Muistathan seurata foorumin ilmoitustaulua?


Hoitaa täytyy kerran kuussa! Sen jälkeen hoitajan nimen perään ilmestyy “hoidathan pian?” – kysymys. Mikäli sen jälkeen hoitajasta ei kuulu mitään, tämän nimi voidaan yliviivata, jolloin tämä on virallisesti erotusuhan alla. Tämän jälkeen hoitaja voidaan erottaa. Lue päivitetty ohjeistus ja käytännöt infosta! Erottamisen jälkeenkin hoitajan tiedot säilyvät minulla jonkin aikaa.


Muista ilmoittaa poissaoloistasi! Silloin hoitaja voi “luistaa” tästä kerran kuussa hoitamisen pakosta, ja ylläpito tietää olla erottamatta kyseistä hoitajaa. Käy kuitenkin välillä ilmoittamassa, että olet edelleen mukana. Eli muistathan myös lomasi aikana ilmoittaa toisinaan olemassaolostasi!